Behangwerken

Naast schilderwerken kan u bij DiColo ook terecht voor alle behangwerken in Kortenberg en omstreken. Dit jong en dynamisch bedrijf maakt een pareltje van elke woning.

Ruime keuze aan behangpapier

Bent u op zoek naar een interieur dat uw persoonlijkheid en life style weerspiegelt? Waarom niet kiezen voor een mooi en exclusief behangpapier aan de muren? Behangen is opnieuw trendy. Heel wat klanten laten hun hele woning, één ruimte of één accentmuur door DiColo behangen. U hebt een ruime keuze aan behangpapier van klassiek tot heel modern en in dit in alle mogelijke types, zoals traditioneel behang, vliesbehang of vinylbehang.

Vertrouw op onze expertise

Vliesbehang is ideaal om oneffenheden op uw muren weg te werken en de muren weer glad te maken om er dan over te schilderen. Weet u niet goed welk behang te kiezen? Vertrouw dan op de expertise van DiColo uit Kortenberg. Zaakvoerder Ruben Dirix volgt geregeld bijscholingen om op de hoogte te blijven van de meest innovatieve technieken en trends in behangwerken. Wij geven u dan ook graag deskundig advies. U kan ook langsgaan bij onze vaste leverancier Thiry Paints in Herent om uw behang uit te kiezen.

Misschien wil u nog een stap verder gaan en ook uw decoratiewerken en schilderwerken door ons laten uitvoeren? Hebt u nog vragen? Contacteer ons gerust. Wij maken graag tijd voor u!

Vraag uw vrijblijvende offerte: 0470 86 68 54

Offertetool