Schilderwerken

Zoekt u een betrouwbaar bedrijf van schilderwerken in Kortenberg? Kies dan voor het vakmanschap van DiColo. Wij doen alle schilderwerken binnen en buiten en dit voor zowel bedrijven als particulieren.

Verven van kwaliteitsmerken

Klanten kunnen zelf hun verf voorzien of met onze kwaliteitsverven werken. DiColo gebruikt vooral verf van Sikkens en Copagro, merken die hun kwaliteit ruimschoots bewezen hebben. Ruben Dirix begeleidt de klant bij de keuze van verf doormiddel van diverse kleurstalen. Klanten kunnen ook rechtstreeks langsgaan bij onze vaste leverancier Thiry Paints in Herent. Indien gewenst kan er ook een vertegenwoordiger van Thiry Paints langskomen om kleuradvies aan huis of op uw bedrijf te geven.

Nieuwbouw en renovatie

Zowel particulieren als bedrijven kunnen DiColo uit Kortenberg inschakelen voor het volledig schilderen van hun woning of bedrijfsruimte en dit bij zowel nieuwbouw als renovatie. Binnen schilderen we plafonds, muren, trappen, deuren en ramen, van kelder tot zolder. Buiten kan het gaan om gevelwerken, schilderen van tuinhuizen, poorten, hekwerk en nog veel meer. We gebruiken verf die vuil- en waterafstotend is. Specifiek voor bedrijven doen we ook industriƫle schilderwerken, zoals het schilderen van bedrijfsgebouwen. We hebben onze eigen stelling en kunnen indien nodig aangepaste liften huren.

Hebt u nog vragen over schilderwerken? Of over onze andere activiteiten zoals behangwerken en decoratiewerken? Neem dan beslist contact op. Wij helpen u graag verder!

Offertetool