SolidLux

SolidLux

Bent u op zoek naar een gietvloer, maar kan u de werkzaamheden in uw ruimte niet of nauwelijks stil leggen? Bij DiColo kan u uw vloer laten coaten met SolidLux Instant Coating, een innovatieve techniek die ervoor zorgt dat u onmiddellijk terug aan de slag kan op uw vloer.

Baanbrekende innovatie

SolidLux Instant Coating is de perfecte techniek als u op zoek bent naar een oplossing om uw vloer met de snelheid van het licht uit te harden. DiColo gebruikt deze techniek bij klanten waarbij het altijd druk is en die hun vloer niet lang kunnen missen, bijvoorbeeld in magazijnen of werkruimtes. De uitharding van deze volledig dekkende vloerafwerking gebeurt met UV-licht waardoor het behandelde deel van het vloeroppervlak binnen een paar minuten terug volledig belastbaar is. Zo zorgt DiColo er ook voor dat de overlast minimaal is: een deel wordt behandeld en de rest van de vloer kan ondertussen gebruikt worden.

De voordelen

Bij het gebruik van SolidLux is de vloer meteen na de behandeling chemisch en mechanisch belastbaar waardoor de bereikbaarheid van de ruimte minimaal verstoord wordt. De techniek is temperatuuronafhankelijk en overal toepasbaar, zowel binnen als buiten. Het is oplosmiddelvrij en er is geen geur- en smaakbeïnvloeding. Daarboven heeft SolidLux ook nog een kleine ecologische voetafdruk door zijn lage CO² uitstoot.

De techniek

Afhankelijk van wat u nodig hebt als klant, bekijkt DiColo welke van de onderstaande producten uit het systeem SolidLux nodig zijn voor het gewenste eindresultaat. U kunt ook de kleur en de belijning van uw vloer kiezen of u hierbij laten adviseren door DiColo.

  • De slijtvaste topcoat heeft een excellente buitenduurzaamheid, is oplosmiddelvrij en reinigt met het grootste gemak.
  • De basecoat kan gebruikt worden als grondlaag, maar ook als tussenlaag, heeft een sterke hechting en is ook oplosmiddelvrij.
  • De adhesive is gemakkelijk te verwerken, versterkt poreuze ondergronden en maakt gebruik van de dual cure technologie.
  • De glue maakt gebruik van de Silane UV-technologie waardoor de hechting zeer sterk is en de glue is ook oplosmiddelvrij.
  • Hebt u interesse in deze innovatieve techniek? Hebt u nog vragen? Contacteer ons gerust en we geven u graag alle info!

Vraag uw vrijblijvende offerte: 0470 86 68 54

Offertetool