Decoratiewerken

Overweegt u decoratiewerken in Kortenberg en ruime regio te laten uitvoeren? Dan bent u bij DiColo aan het juiste adres. Naast schilderwerken en behangwerken levert dit bedrijf een uitstekende service in alles wat te maken heeft met decoratie.

Uw droom realiseren is onze passie

Uw interieur is altijd een reflectie van uzelf. Daarom is het uitermate belangrijk om er de nodige aandacht aan te besteden. DiColo plaatst laminaat, hangt uw gordijnen op, plaatst klinken, plinten en moluren. Vertel ons gerust wat u van uw interieur verwacht. We hebben de knowhow en ervaring om uw droom te verwezenlijken zowel bij nieuwbouw als renovatie.

Focus op wooncomfort

DiColo uit Kortenberg zorgt voor de mooiste aankleding van uw woning met focus op wooncomfort. We staan garant voor een interieurinrichting die zowel op esthetisch als functioneel gebied aan al uw verwachtingen voldoet. Kortom, onze decoratiewerken zijn een onmisbaar ingrediƫnt voor een zalig thuisgevoel. Wil u graag meer informatie over onze diensten? Neem dan meteen contact op. Wij adviseren u graag bij de inrichting van uw woning.

Vraag uw vrijblijvende offerte: 0470 86 68 54

Offertetool