Crustal

 

Natuurlijke structuur voor authentieke warmte

Deze minerale wanddecoratie creëert muren met structuur en karakter. Crustal ziet er niet alleen authentiek uit, maar voelt ook echt aan en brengt de harmonie van de natuur naar binnen.

  • Karaktervolle decoratie
  • Kleur én structuur
  • Hoogst veelzijdige afwerking
  • Ademend en natuurlijk hedendaags

Schoonheid van de imperfectie

Crustal biedt een perfecte oplossing om een strakke moderne stijl te combineren met organische elementen. Het is sterk gestructureerd en creëert daardoor in de eerste plaats een authentieke look met de goede eigenschappen van een minerale afwerking. Het voegt hierdoor karakter toe aan zowel landelijke als moderne gebouwen, en draagt bovendien bij tot een natuurlijker leefmilieu – ook in lage-energie- en passief-woningen.

Een vakkundige ambachtsman buit de veelzijdigheid van Crustal volledig uit: hij kan het bijvoorbeeld verwerken tot een egalere pleister in tal van kleuren. Of hij laat het juist nog ruwer ogen, zodat de muur alle aandacht trekt en zorgt voor een uniek gevoel. Maar bewerken tot de afwerking lijkt op hout of gesteente kan ook – het hangt er maar vanaf welk effect in het interieur beoogd wordt.

Crustal is een duurzaam, milieuvriendelijk krijtproduct, dat perfect past in de nieuwe trend van gestructureerde minerale wanden. Op een gesofisticeerde en estethische wijze komt zo de natuur ook moderne gebouwen binnen. De ambachtelijke plaatsing waarborgt dan ook eindeloze mogelijkheden voor eigentijdse afwerkingen.

Offertetool